Härlig vecka med bästa författarvännerna

Av | januari 31, 2024

För drygt tio år sedan gick jag en skrivkurs i Las Palmas för Ann Ljungberg. Den passade bra eftersom jag tillbringar en hel del tid där på vintern, eftersom min man behöver värme. På kursen träffade jag några blivande författare, som jag fortsatt att ha kontakt med under åren: Carina Drätting, Monica Österdahl och Camilla Davidsson. Ingen var utgiven på den tiden, och nu har det blivit en mängd böcker för oss alla fyra. Så himla kul!

De brukar bo hos mig under bokmässan, men vi har setts i olika andra sammanhang under åren. Många mess har det blivit under åren, om det ena eller andra bokskrivardilemmat. Den här gången fick jag hjälp att hitta rätt omslag, bland förslagen som kom från förlagets formgivare. mer om min nästa bok kan du läsa här.

Nu var då det dags att fira tioårs-jubileum. Vi valde att vara på södra Kanarieöarna i Playa Inglés som är mer solsäkert den här tiden på året. Enkelt för mig att bara ta bussen en timme, medan de andra kom långväga ifrån. Camilla kunde inte samma dagar som vi andra, men det blev ändå tid att ses några gånger. Barbara Kjellström. även hon författare, hakade på vår ena träff.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *