Fler omdömen om Allt det du måste

Av | augusti 2, 2017

Jag har ända sedan jag var liten älskat att ge och få presenter. Att fira små vardagliga händelser och större tilldragelser som bröllop och jämna födelsedagar. Att dela glädjen med andra, kända och okända.

En ny glädjekälla har dykt upp i mitt liv, tack vara mitt författande. Dels har jag ju redan fått fantastiska omdömen från bokbloggare och bokhandlare. Nu har alldeles ”vanliga” läsare börjat höra av sig, via sms och Facebook. Och en granne hörde av sig och ville köpa boken.

Att få dessa omdömen av människor som engagerar sig i min förstfödda alldeles egna bok och som redan ivrigt väntar på uppföljaren är som den allra vackraste present jag kan önska mig! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *