När jag för första gången håller min bok i handen …

Av | juni 22, 2017

Det är svårt till och med för mig att förstå, som faktiskt upplevt hela processen från den första idén till färdig bok, hur många tusentals arbetstimmar som ligger bakom. Inte enbart mina egna timmar utan även alla andras, vänner som läst liksom de professionella  som funnits med i färdigställandet av den Allt det du måste som jag är omåttligt stolt över. Förläggare, redaktör, formgivare av omslag och inlaga, korrekturläsare och tryckare samt distributör. Jag är så tacksam över att få vara med om det ofattbara att packa upp kartonger med min alldeles egna bok!

I en filmsnutt öppnar jag en av kartongerna och får äntligen se det färdiga resultatet. Vilken euforisk lyckokänsla!

Och kan dela med mig nu när jag har kommit på hur jag ska länka, eftersom  även om videoinspelningen bara är någon dryg minut tar den för stor plats. Men jag överlistade  tekniken denna gång också med hjälp av youtube …

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *