Boksignering på Akademibokhandeln i Piteå

Av | juni 29, 2017

Idag var det Piteå på signeringsschemat. Hela Luleåfamiljen bestående av svärmor, svägerska och min man Stefan åkte iväg med mig, första dagen som gett en smula värme och solsken sedan vi kom för en dryg vecka sedan.

Signeringsklänningen var på. Någonting måste vara helt rätt med den när en del stannar till, inte för att köpa bok utan för att berömma min klänning. De som känner mig närmare vet att jag ser det lite som en sport att färgmatcha. En klänning i samma färger som min kära bok, ett inköp som inte gick att motstå.

Träffade även denna dag mycket trevlig bokhandelspersonal och många olika läsintresserade besökare. Återigen hittade en del förskollärare fram till mig. Kanske är det bilden på omslaget? Till och med en turistande norska tillika förskollärare köpte boken. Liksom en vän, boende i Piteå, som tittade förbi med sällskap.

När signeringen var klar gick jag in i en närliggande butik, berättade att jag just signerat och om Mias inre resa. Den måste jag köpa sa expediten, och tillbaka till affären gick vi så att hon fick köpa ett signerat exemplar.

Så nöjd med mina premiärsigneringar och alla fantastiskt berörande möten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *