Bokrecension av Bokbesatt

Av | april 25, 2018

Jag träffade recensenten Lotta Mattson Fröjd på en release för ett tag sedan och passade på att överlämna en bok. Under en hektisk tid efteråt hann jag helt glömma bort att vänta på omdömet.

Så när jag i går morse hittade ett inlägg på Instsgram och i dag kunde läsa recensionen på Bokbesatts blogg kändes det som att få en oväntad present!

Lotta ger boken betyget 4 av 5 och avslutar sin recension med dessa meningar:

”Jag tyckte att boken var otroligt lättläst, med många korta kapitel och framförallt välskriven. Sylvia beskriver utbrändhet och psykisk ohälsa på ett lättförståeligt sätt och jag ser fram emot att läsa mer om Mia då jag har hört att det ska bli en trilogi. Vi får hoppas att hon växer mer som person och inte låter sig bli överkörd mer.

Man vet att det är en bra bok när man blir mordisk av två av karaktärerna och hoppas att boken ska förvandlas till en kriminalroman där en äldre förskolelärare och en gift man försvinner spårlöst… Tack Sylvia för boken och en väldigt känslosam läsupplevelse!”

Läs hela recensionen här!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *