Bokmingel och vernissage

Av | juni 9, 2018

Tänk vilka kreativa kamrater jag har. Camilla Davidssons femte bok firades en extra gång på Printz Publishing. En dryg vecka senare var det dags för nästa skrivarkurskamrat, Monica Österdahl, att ha både vernissage för sina tavlor och bokförsäljning av ungdomsbok och barnbok. För att inte tala om de fina underlägg hon låtit trycka upp med tavlorna som förlagor.

Som ytterligare bonus tittade Louse Nicolin förbi, ännu en medlem från vår lilla grupp, som bildades efter skrivarkurs 2013.

Hon har tillbringat en lång period i Frankrike men är nu till vår glädje tillbaka i Stockholm.

En härlig eftermiddag i strålande sol mitt i Gamla stan! Jag känner mig verkligen lyckligt lottad över allt jag får vara med om tack vare att jag bestämde mig för att börja skriva på allvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *