Bohusläns Bokmässa på första sidan!

Av | mars 20, 2024

Vilken himla trevlig tillställning! Jag hamnade intill två trevliga författare som av en händelse också skrivit böcker om pensionat!

Dessutom träffade jag två bokbloggare live, som jag har haft en hel del kontakt med och som har recenserat flera av mina böcker; Helensboktips och Annas bokhylla.

Båda har nu fått Sensommarserenader och hinner förhoppningsvis läsa lagom tills ljudboken släpps den 18 april. Men recensioner är förstås alltid lika välkomna närhelst de kommer.

En massa författare var på plats som jag inte träffat på ett tag, såsom Annelie Högberg, Jessica Devert och Maria Bouronocle och många fler. Inte minst Susanne Hydén som var snäll och hämtade upp mig så att jag fick åka med henne. Många bokintresserade dök upp och en hel del lämnade mässan med någon av mina böcker.

Stenungsunds Tidning var på plats också. Och tänka sig, mina böcker kom med på framsidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *