Besök hos Förlagshuset Siljans Måsar

Av | december 10, 2017

En regnig och slaskig dag i december kändes det fint att sätta sig på tåget och åka söderut, dock bara till Ystad.

Där möttes jag av Yvonne Frank Månsson min fina förläggare som bjudit in mig till författarmingel och julmys.

Dessutom blev jag firad i efterskott på min sextioårsdag. Den som jag firat vid olika tillfällen ända sedan i somras.

Flera författare var där bland annat Anna som jag träffade på bokmässan som skrivit om högkänsliga. Klänningar i vackra tyger visades av Anette och boende runt omkring kom in för ett glas glögg och pepparkakor. Bland annat pratade jag med en medarbetare på tidningen Nära.

Kvällen avslutades med en stunds meditation och sedan var det dags för tågresa hem igen. Författarlivet är väldigt omväxlande får man säga. Det allra bästa är alla spännande möten med människor som alla delar mitt intresse för böcker och läsning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *