Avkopplande och nyttigt norrlandsbesök

Av | juli 30, 2016

luleåInnan jag reste funderade jag på om datorn skulle med eller inte. Tanken att ta skrivledigt var otroligt lockande, att slippa dividera med mig själv varje dag. Skriva nu eller senare. Idag eller en annan dag. Mer tröttande än själva skrivandet. Vid det här laget har jag hållit på fokuserat med skrivande i några år, och tycker  i mina bästa stunder att det är  lika avkopplande att skriva som att läsa en bra bok. Måste handla om försvinnandet från verkligheten in i en annan värld.

Till slut fick datorn komma med, i ett nytt fint vadderat fodral. Att det sedan blev fantastiskt varmt och vackert väder, kunde man inte veta i förväg. Passade på att njuta av den vackra naturen, möten med släkt och vänner men gjorde ändå ett antal skrivpass. En både avkopplande och nyttig resa visade det sig alltså bli.

Min novell som ska skickas in till Aritons novelltävling ”Över en vårfika”, är i det närmaste klar. Ska låta den mogna ett tag, och sen gå igenom den några gånger till. Under tiden väntar jag med spänning på resultatet från uttagningen av noveller till ”Över en vinterfika”.

Att vara med i en novellantologi, ha release och träffa nya intressanta människor gav mersmak, så jag hoppas verkligen att min novell kommer med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *