Artikel i webbtidningen Caochingguiden

Av | juli 9, 2018

I samband med att Ariton förlag ger ut antologin ”Mer än bara ord: På tal om framgångsrik kommunikation” erbjuds vi 28 medverkande kvinnor att skriva artiklar till förlagets webbtidningar och att göra ett webbradioprogram av samma typ som ”Sommarpratare” med egenvald musik och personligt prat. Ett bra erbjudande som jag självklart nappade på. Tacksam är jag också för Ian Schempers fina foton av mig!

Först ut till publicering är Coachingguiden.se där jag skriver om ”NVC-undvik missförstånd och skapa samförstånd”. Temat går igen i alla artiklar liksom i mitt bidrag till antologin. När det gäller kommunikation tycker jag att Nonviolent Comunication eller NVC som det förkortas, är en metod och ett förhållningssätt som underlättar och lär ut ett respektfullt och ömsesidigt sätt att kommunicera.

Metoden har jag med mig i privatlivet och i mitt arbete med par och grupper liksom föreläsningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *