Antologi om Kommunikation

Av | juni 20, 2018

Efter att ha medverkat i fem novellantologier under 2016-2017 kände jag mig färdig med den formen av skrivande … Ända tills jag såg erbjudandet från Ariton förlag att delta i en antologi med kommunikation som tema. Då var det kört, trots alla andra åtaganden. Till min glädje gick det dessutom lekande lätt att producera texten eftersom den skulle handla om mitt favoritämne och jag hade valt ut det absoluta guldkornet att skriva om, nämligen Nonviolent Communication. Texten passerade förläggare Petras stränga ögon med en liten detalj att ändra. Nu väntar jag på redaktörens kommentarer och längtar tills i september när jag har boken i min hand. Utifrån titlarna på mina medförfattares alster blir det en mycket intressant läsning. Alla författarna finns nu att betraktas här på Aritons facebooksida.

(Omslagsfotot på boken publiceras enligt Licensmodell: Conversation (www.flickr.com/photos/bensonkua/2743081060) av Benson Kua, CC by-sa)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *