Advent – väntans tider på vad som komma skall

Av | december 9, 2016

Advent betyder ankomst, även om jag mest förknippar ordet med väntan. Som liten var det jullov och julklappar som hägrade. Under en period var det julmat och umgänge med släkt och vänner.

I år är det ankomsten av ett efterlängtat besked som mest står i fokus, ett besked jag hoppas få innan julhelgen inleds. En känsla av att denna gång kommer det att gå vägen, även om det är ett nålsöga som ska passeras. Jag tänker naturligtvis på att det är drygt en månad sedan jag skickade iväg mitt manus.

Jag har en novellantologi att se fram emot till våren, väntar på besked för en annan novell och har releasefika om en vecka för Över en vinterfika, Aritons novellantologi. Så visst har det hänt, och händer en hel del på utgivningsfronten, men kronan på verket är ändå att vara ensamförfattare till en alldeles egen roman.

Under tiden jag väntar på besked skriver jag en novell till …

Runt mitten av januari är min plan att starta på del två i trilogin om Mia. Då skulle det kännas fantastiskt att veta att ettan har ett utgivningsbesked. Så snälla tomten – All I want for Christmas is a book, my own book!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *