Välkommen

By | april 10, 2018

 

Hurra, äntligen är bok två i trilogin om förskolläraren Mia, ”Ifall om du vågar”, hos mitt förlag och beräknas komma ut i september.

Min första roman ”Allt det du måste” fortsätter sin väg ut till läsare landet runt. E-bok och ljudbok släpptes i januari. De finns bland annat på Adlibris, Storytel och Nextory. I skrivande stund (17 april) har den 762 betyg på Storytel med snittet 3,61 och antalet lyssningar var 1581 den 9 april!

Mars blev en hektisk och mycket innehållsrik månad. Förutom ovanligt mycket jobb med handledning och andra uppdrag har jag redigerat  manus till uppföljaren som nu är inlämnad till förlaget. Dessutom har jag  träffat författarkollegor och vänner på tre releaser och boksigneringar och varit på en fyradagarskurs i personlig utveckling.

Jag har  blivit uttagen till att skriva ett kapitel till Ariton förlags nya antologi på temat kommunikation och har ägnat första halvan av april åt att formulera innehållet. Och så fick jag anledning att gå till fotografen Ian Schemper för nya foton!

Min första bok har fått många positiva bloggutlåtanden och läsarutlåtanden. Läs mer på Allt det du måste

Min författarsida på Facebook hittar nya följare allt eftersom: https://www.facebook.com/sylvialidennordlundforfattare/

(Foto av Ann-Sofie Greider GP)

 

 

 

2 thoughts on “Välkommen

 1. Jennie

  Jag är jätteglad för din skull Sylvia, ska bli spännande att komma förbi på releasen, men främst att läsa din novell. 🙂

  Reply
  1. Sylvia Post author

   Tack, så glad jag blir. Ska bli spännande att höra vad du tänker om den. Gör inlägg från mobilen under en vecka och missade att du kommenterat.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *