Välkommen

By | juni 24, 2018

 

Hurra, äntligen är bok två i trilogin om förskolläraren Mia, ”Om du bara vågar”, hos mitt förlag med påskrivet avtal och beräknas komma ut i mitten av september.

Min första roman ”Allt det du måste” fortsätter sin väg ut till läsare landet runt. E-bok och ljudbok släpptes i januari. De finns bland annat på Adlibris, Storytel och Nextory. I skrivande stund (24 juni) har den 956 betyg på Storytel med snittet 3,63 och antalet lyssningar är runt 2000!

I går fick jag redaktörens kommentarer på mitt bidrag till Aritons antologi på temat kommunikation; ”Att undvika missförstånd och skapa samförstånd – ett språk för livet”. Till min glädje var det ett fåtal påpekanden. Faktiskt så få att förläggaren själv skrev ”En exceptionellt välskriven text”! Vilket härligt beröm. Nu hoppas jag på samma flyt med redaktörens utlåtande av uppföljaren om Mia. Utlåtandet ska komma vilken dag som helst … Firar under tiden att jag redan fått ljudboksavtal för den med Word Audio Publishing igen!

Första boken har fått många positiva bloggutlåtanden och läsarutlåtanden. Läs mer på Allt det du måste

Min författarsida på Facebook hittar nya följare allt eftersom: https://www.facebook.com/sylvialidennordlundforfattare/

(Foto av Ann-Sofie Greider GP)

 

 

 

2 thoughts on “Välkommen

 1. Jennie

  Jag är jätteglad för din skull Sylvia, ska bli spännande att komma förbi på releasen, men främst att läsa din novell. 🙂

  Reply
  1. Sylvia Post author

   Tack, så glad jag blir. Ska bli spännande att höra vad du tänker om den. Gör inlägg från mobilen under en vecka och missade att du kommenterat.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *