Välkommen

By | januari 1, 2014

Min roman ”Allt det du måste” fortsätter sin väg ut till sina läsare efter  Göteborgsreleasen i augusti. På årets bokmässa i september fick boken nya hem hos både vänner och okända. Fler event är avklarade och planerade under hösten. Exempelvis deltog jag med mitt förlag på Allt för hälsan i Stockholm 10-12 november, signerade på Ica Fokus den 18 november och ska dit igen den 16 december mellan klockan 14-17. På Akademibokhandeln Kungsmässan är jag den 25 november kl 11-15, liksom på julmarknad i Kvarnbyn 2-3 december.

En intervju för  Allas veckotidning nummer 42 kom den 12 oktober. För ytterligare ett tag sedan kom en intervju på bloggen Bra böcker Books. När jag var med vid världens längsta bokbord under Stockholms kulturvecka passade Tina och jag på att ses för intervjun.

Boken har fått flera positiva bloggutlåtanden. Läs mer på Allt det du måste

Min facebooksida, Mias värld hittar nya följare allt eftersom: https://www.facebook.com/sylvialidennordlundforfattare/  Jag har ett mål för antal innan årets slut, men håller det hemligt så länge …

 

 

 

2 thoughts on “Välkommen

 1. Jennie

  Jag är jätteglad för din skull Sylvia, ska bli spännande att komma förbi på releasen, men främst att läsa din novell. 🙂

  Reply
  1. Sylvia Post author

   Tack, så glad jag blir. Ska bli spännande att höra vad du tänker om den. Gör inlägg från mobilen under en vecka och missade att du kommenterat.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *