Välkommen

By | januari 1, 2014

Välkommen till min sida! Aktuellt just nu är att min roman ”Allt det du måste” hittat hem till sitt förlag Siljans Måsar. Omslag och inlaga är redan klara och boken går till tryck 24 maj.

Jag har fått mitt första redaktörsutlåtande någonsin. Tårögd och tacksam läste jag igenom utan att riktigt ändå våga tro på att det var sant. Visst fanns det ändringsförslag och korrekturmissar, men tydligen betydligt färre än genomsnittet.

Min facebooksida, Mias värld; https://www.facebook.com/sylvialidennordlundforfattare/börjar hitta sina följare. Jag har ett mål för antal innan årets slut, men håller det hemligt så länge …

Jag har kommit med i ytterligare två novellantologier. Juryn för Ordberoende förlags  ”Älskanoveller” har valt ut min novell ”Förenade över tid” att tillsammans med ett trettiotal författare skildra ämnet Frihet. Boken kommer i maj/juni 2017.

Dessutom har min novell på temat livets mening tagits ut till Över en sommarfika som kommer i mitten av juni. Denna gång blir det en informell releasefika hemma hos mig. Mer finns att läsa under fliken Bokreleaser. Där hittar ni också releasedatum för Allt det du måste, både i Stockholm i juni och Göteborg i augusti!

Tack till Christian Petterson för det fina fotot ovan!

 

 

2 thoughts on “Välkommen

 1. Jennie

  Jag är jätteglad för din skull Sylvia, ska bli spännande att komma förbi på releasen, men främst att läsa din novell. 🙂

  Reply
  1. Sylvia Post author

   Tack, så glad jag blir. Ska bli spännande att höra vad du tänker om den. Gör inlägg från mobilen under en vecka och missade att du kommenterat.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *